Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İŞKUR, 25 Kişilik İstihdam Garantili MEGİP Programı Başlattı

Güncel

Çalışma ve İş Kurumu Osmaniye İl Müdürlüğü ile Osmaniye'de faaliyet gösteren Ertürk Tekstil firması arasında imzalanan protokol ile 25 kişi istihdam garantili MEGİP kapsamında işe başladı.


İstihdam Garantili MEGİP Protokolü ile 25 kişi 07.07.2020 tarihinden itibaren ‘’Dokuma Konfeksiyon Makineci’’ mesleğinde 3 ay süre ile eğitim alacaklar.





İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, COVİD 19 pandemi sürecinde Osmaniye İŞKUR olarak İstihdam Seferberliğini sürdürme adına, Kısa Çalışma Ödeneği ve Nakdi Ücret Desteği gibi destek programları ile her türlü çalışmaların yapıldığını özel sektör işyerlerinde uygulanan destekleyici programlar ile istihdamı, işçi ve işvereni desteklemeye devam etiklerini 1 Haziran dan itibaren normalleşme süreci ile kurs ve diğer programlara da hız verdiklerini belirtti.





Altunkaynak, "Bu programla 25 kişilik ek istihdamın yanı sıra katılımcıların işin başında meslek öğrenmelerini ve iş pratiği kazanmalarını sağlıyoruz iş bulmakta zorlanan vatandaşlarımızı Kurumumuz İş ve Meslek Danışmanları ile görüşmeye bekliyoruz.” dedi.










Yorumlar (1)

Elif May 5 Ay Önce

Güzelliği iyi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.