Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İŞKUR, 25 kişiyi tekstil fabrikasında işe yerleştirdi

Güncel

Çalışma ve İş Kurumu Osmaniye İl Müdürlüğü ile Korkusuz Tekstil firmaları arasında imzalanan protokol ile 25 kişi MEK kapsamında işe başladı. MEK Protokolü ile 25 kişi 6.


Çalışma ve İş Kurumu Osmaniye İl Müdürlüğü ile Korkusuz Tekstil firmaları arasında imzalanan protokol ile 25 kişi MEK kapsamında işe başladı.





MEK Protokolü ile 25 kişi 6.07.2021 tarihinden itibaren ‘’Dokuma Konfeksiyon Makineci’’ mesleğinde 4 ay süre ile eğitim alacaklar. Katılımcılara günlük 70 TL ücret ödenecek.









İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, COVİD 19 pandemi sürecinde Osmaniye İŞKUR olarak İstihdamın sürdürülebilirliği adına, Kısa Çalışma Ödeneği (K.Ç.Ö) ve Nakdi Ücret Desteği gibi destek programları ile her türlü çalışmaların yapıldığını özel sektör işyerlerinde uygulanan destekleyici programlar ile istihdamı, işçi ve işvereni desteklediklerini, yeni normalleşme süreci ile istihdamın artması için İŞKUR olarak her türlü çalışmaları yapacaklarını belirtti.





Altunkaynak, "Bu programla 25 kişilik ek istihdamın yanı sıra katılımcıların işin başında meslek öğrenmelerini ve iş pratiği kazanmalarını sağlıyoruz iş bulmakta zorlanan vatandaşlarımızı Kurumumuz İş ve Meslek Danışmanları ile görüşmeye bekliyoruz.” dedi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.