Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İşkur 358 kişiyi Şen Piliç'te istihdam etti

Güncel

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Çalışma ve iş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, İl Müdür Yardımcısı Yunus Emre Akalın ve Kadirli Çalışma ve İş Kurumu Hizmet Merkezi Şube Müdürü Abdulhamit Yıldırım, Kadirli’de işyerleri ziyaretinde bulundu. 2019 İstihdam Seferberliği kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde Şen Piliç ve Miyo Baby işyeri yöneticileri ile işgücü piyasasına ilişkin istişareler yapıldı.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Çalışma ve iş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, İl Müdür Yardımcısı Yunus Emre Akalın ve Kadirli Çalışma ve İş Kurumu Hizmet Merkezi Şube Müdürü Abdulhamit Yıldırım, Kadirli’de işyerleri ziyaretinde bulundu.

2019 İstihdam Seferberliği kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde Şen Piliç ve Miyo Baby işyeri yöneticileri ile işgücü piyasasına ilişkin istişareler yapıldı.


Şen Piliç Gıda Sanayinin Genel Müdür Yardımcısı Ali Balcı ve Miyo Baby işyeri temsilcisi Aynur Yıldızoğlu ile yapılan görüşmede 2019 İstihdam Teşvikleri, İŞKUR programları ve kursları hakkında bilgi verildi.



İl Müdürü Altunkaynak tarafından yapılan açıklamada; “Mart ayında Kadirli’de kurulduğu günden bugüne kadar Şen Piliç ile birden fazla yapılan İşbaşı Eğitim Programları kapsamında 358 kişinin iş sahibi olduğu belirtildi. Miyo Baby ile yapılan programlar kapsamında ise 70 kişinin istihdama kazandırıldığı belirtildi. İşverenlerin üretim faaliyetlerini artırıcı yönde yapacağı girişimlerde ihtiyaçları olan personel istihdamı için gerekli olan destek verilecektir.”

İstihdamın korunması ve artırılması için İŞKUR tarafından sağlanan kurs ve programların düzenlenmeye devam edeceği, nitelikli işgücünün yetiştirilmesi için işbirliği içerisinde çalışmaların sürdürüleceği kararlaştırıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.