Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İŞKUR desteğiyle koyun sürüsü sahibi oldu

Güncel

Kendi İşini Kurma Projesi kapsamında, İŞKUR'a sunulan projesinin komisyon tarafından onaylanmasının ardından İŞKUR İl Müdürlüğünde sözleşme imzalayan Kadir Sarı, alacağı 30 koyun ile hayvancılığa başlayacak. Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, "Engelli ve Eski Hükümlü Kendi İşini Kurma Projesi kapsamında projesi onaylanan Kadir Bey’in sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz.

Kendi İşini Kurma Projesi kapsamında, İŞKUR'a sunulan projesinin komisyon tarafından onaylanmasının ardından İŞKUR İl Müdürlüğünde sözleşme imzalayan Kadir Sarı, alacağı 30 koyun ile hayvancılığa başlayacak.

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, "Engelli ve Eski Hükümlü Kendi İşini Kurma Projesi kapsamında projesi onaylanan Kadir Bey’in sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. Kendisine toplamda 30 küçükbaş hayvan kazandırılacak ve Projenin takibi İŞKUR vasıtasıyla yapılacaktır. Kadir Bey, koyunları 3 yıl boyunca satamayacak, kesimini yapamayacak. Koyunlar, sigortalı olup, 3 yıl sonra hayvanlar tamamen Kadir Sarı'nın olacaktır. İŞKUR olarak yeni istihdam sağlayacak projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Kadir Sarı’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz." dedi.

Kadir Sarı kendisine sağlanan imkan sayesinde hayata yeniden tutunmasını sağlayan, severek yapacağı hayvancılığa başlayacağı için mutlu olduğunu kaydetti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.