Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İŞKUR'dan 125 kişilik Çağrı Merkezi Elemanı kursu

Güncel

Osmaniye İŞKUR, istihdam garantili Mesleki Eğitim Kursu açmaya devam ediyor. İŞKUR İl Müdürlüğü ile Enerji Telekomünikasyon Hizmetleri A.


Osmaniye İŞKUR, istihdam garantili Mesleki Eğitim Kursu açmaya devam ediyor.





İŞKUR İl Müdürlüğü ile Enerji Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş arasında imzalanan protokol kapsamında Çağrı Merkezi Elemanı mesleğinde kurs başlatıldı. Başlatılan Mesleki Eğitim Kursu; 5 grup halinde ve her grup 25 kişilik olmak üzere toplam 125 kişilik olacak ve 4 ay sürecek.





Kurs başlatma programında konuşma yapan İl Müdür Yardımcısı Hacı Akkoyunlu, İŞKUR’un açtığı kurslara katılan kişiler hem gelir elde ederken hem de meslek sahibi olduklarını söyledi.









İşgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu nitelikli personellerin yetiştirilmesinde İŞKUR’un düzenlemiş olduğu programların büyük önem taşıdığını belirterek doğru işe doğru kişinin yerleştirilmesi ve istihdamda sürekliliğin sağlanması temel amaçları olduğunu ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini ifade etti.





Ayrıca Aktif İşgücü Hizmetleri kapsamında sundukları tüm İŞKUR faaliyetlerinin istihdam kalitesine yaptığı etkinin yadsınamaz olduğunu belirten Hacı Akkoyunlu, İŞKUR olarak işgücünün ve işverenin ihtiyaç duyduğu tüm alanda kilit rol üstlenmeye devam edecekleri belirtti ve kursa katılmaya hak kazanan kişilere başarı dileyerek konuşmasını sonlandırdı.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.