Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İŞKUR'dan 2'si engelli 100 kişiye istihdam

Güncel

Osmaniye İŞKUR da istihdam seferberliğine 2020 yılında da devam ediyor. Çalışma ve İş Kurumu Osmaniye İl Müdürlüğü ile Organize Sanayi Bölgesinde bulunan İlbeyli Tekstil firmaları arasında imzalanan protokol ile 98’i normal iş arayan, 2’si engelli iş arayan olmak üzere toplamda 100 kişi, yüzde elli istihdam garantili MEGİP kapsamında fabrikada işe başlayacak.

Osmaniye İŞKUR da istihdam seferberliğine 2020 yılında da devam ediyor.

Çalışma ve İş Kurumu Osmaniye İl Müdürlüğü ile Organize Sanayi Bölgesinde bulunan İlbeyli Tekstil firmaları arasında imzalanan protokol ile 98’i normal iş arayan, 2’si engelli iş arayan olmak üzere toplamda 100 kişi, yüzde elli istihdam garantili MEGİP kapsamında fabrikada işe başlayacak.




Kurs katılımcılarını bilgilendiren VHKİ Ökkeş YÜCEL, Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) ile 100 kişinin Akrilik İplik Üretim İşçisi mesleğinde 6 ay sürecek olan eğitimlerine 17.02.2020 tarihinde başlayacaklarını, kursiyerlere 2020 yılında yenilenen ücret politikası gereği günlük 89,40 TL ücret ödeneceğini bununla birlikte 6 ay boyunca genel sağlık sigortasından da faydalanacaklarını belirtti.



17 Şubat ta işe başlatılacak olan çalışanları seçme ve bilgilendirme toplantısına kurumumuz personellerinden İş ve Meslek Danışmanı Sevda YANARDAĞ, VHKİ Ökkeş YÜCEL ve Mustafa ÇOBANOĞLU katılırken, İlbeyli Tekstilden İnsan Kaynakları Sorumlusu Murat TAŞ katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.