Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

JÖH ve JÖAK tırı Osmaniye'de

Güncel

Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Özel Asayiş ve Kurtarma (JÖAK) tanıtım ve satış tırı Osmaniye'de konuşlandı. Cumhuriyet Meydanında konuşlanan ürün satış tırına Jandarma Özel Harekat Timi’de eşlik etti.

Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Özel Asayiş ve Kurtarma (JÖAK) tanıtım ve satış tırı Osmaniye'de konuşlandı.

Cumhuriyet Meydanında konuşlanan ürün satış tırına Jandarma Özel Harekat Timi’de eşlik etti.


Tırdaki dev ekranda JÖH ve JÖAK hakkında bilgi verilirken, stantta jandarma özel kuvvetlerin kullandığı pusula, saat, künye, bileklik ile tişört ve çeşitli hediyelik eşyalar satışa sunuldu.



Osmaniye Özel Harekat Tabur Komutan Vekili Teğmen Hakan Petek, standı ziyaret eden vatandaşları bilgilendirdi.

JÖH ve JÖAK timlerinin yüzde yüz hareket kabiliyetine sahip olduğunu ifade eden Petek, tim görevlilerinin her türlü arazi ve iklim şartlarında görev yapabildiğini anlattı.

Jandarma timlerinin Amanoslarda, teröristlerle mücadele harekatına etkin bir şekilde aralıksız devam ettiğini aktaran Petek, Osmaniye’deki özel harekat timlerinin adının “Korkutlar” olduğunu söyledi.

Petek, JÖH ve JÖAK tanıtım ve satış tırını ziyaret eden vatandaşlara teşekkür ederek, buradan elde edilen gelirin Jandarma Asayiş Vakfı’na bağışlandığını belirtti.



Bu arada, tanıtım ve satış tırını ziyaret eden vatandaşlar jandarma özel harekat personelleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Ümit KAHRIMAN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.