Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Kablo hırsızları yılbaşı gecesi suçüstü yakalandı

Güncel

Osmaniye'de yılbaşı gecesi mermer ocağına ait elektrik panosu ve enerji nakil hattı kablolarını çalmaya çalışan iki şüpheli suçüstü yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; hırsızlık olaylarına karşı yürütülen faaliyetler kapsamında 2 şüpheli şahıs Merkez İlçe Çağşak köyünde bulunan mermer ocağına ait Elektrik Panosu ve Enerji Nakil Hattı kablolarının çalındığı esnada icra edilen faaliyet ile suçüstü olarak yakalandı.

Osmaniye'de yılbaşı gecesi mermer ocağına ait elektrik panosu ve enerji nakil hattı kablolarını çalmaya çalışan iki şüpheli suçüstü yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; hırsızlık olaylarına karşı yürütülen faaliyetler kapsamında 2 şüpheli şahıs Merkez İlçe Çağşak köyünde bulunan mermer ocağına ait Elektrik Panosu ve Enerji Nakil Hattı kablolarının çalındığı esnada icra edilen faaliyet ile suçüstü olarak yakalandı.

Olay mahallinde şüphelilerin suçla kullandıkları 1 adet oksijen tüpü, 1 adet oksijen kaynağı ve muhtelif malzemeler ile çaldıkları 450 metre alüminyum enerji nakil kablosu ve 60 metre bakır elektrik kablosu ele geçirildi. Şüpheliler A.A. ve M.K. adli makamlara sevk edildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.