Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Kalabalık oluşturacak şekilde yeni yıl kutlaması yapılmasın

Güncel

Vatandaşları bilinçlendirmek ve salgınla mücadeleyi hep birlikte gerçekleştirmek amacıyla Osmaniye’de tüm yaşam alanlarında gerçekleştirilen denetimler devam ediyor.


Cevdet Sunay Caddesinde gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı 3 grup halinde gerçekleştirilen denetimler ilin çeşitli yaşam alanlarında gerçekleştirildi.






https://www.youtube.com/watch?v=ja7jx_Qxits




Denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle uyulması konusunda uyarılarda bulunan Vali Yılmaz, kendi sağlığımız, sevdiklerimizin sağlığı ve toplumumuzun sağlığı için kurallara uymak zorunda olduğumuzu ifade ederek, "Lütfen maskemizi takalım, sosyal mesafeye dikkat edelim ve temizlik konusunda özenli davranalım. Bu salgını ancak hep birlikte yenebiliriz.” dedi. Kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür eden Vali Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarımıza hayırlı ve sağlıklı bir yıl diledi.









Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Koronavirüsle mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Bugün, her hafta yaptığımız denetimlerden birini daha gerçekleştiriyoruz. Bütün kurum ve kuruluşlarımız Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimlerimizi sürdürmektedir.” dedi.









Yeni yıla girerken kalabalık oluşturacak şekilde kutlamaların yapılmamasını tüm vatandaşlarımızın sağlığı açısından rica eden Vali Yılmaz, “Kalabalıkta, ev toplantılarında bulaş riskinin arttığını biliyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızdan daha duyarlı ve dikkatli davranmalarını rica ediyoruz. Evlere yapılan ziyaretlerin ertelenmesi hepimizin sağlığı açısından çok daha iyi olacaktır.” dedi.









Tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve sağlıklı bir yıl dileyen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Başta Osmaniyeli hemşehrilerim olmak üzere bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor; sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl olmasını diliyorum. Her anlamda ülkemizi de dünyayı da olumsuz etkileyen ve etkisi hala devam eden koronavirüs salgınından kurtulduğumuz, salgının tamamen bittiği bir yıl olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Ülkemiz için tüm dünya için sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum.” diye konuştu.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.