Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Kaldırım işgallerine son verilecek!

Güncel

Osmaniye Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısında konuşan Başkan Kadir Kara, şehrin yeniden yapılanması için bir dizi önlemler paketini Kasım ayında meclis gündemine getireceklerini söyledi. Kaldırım işgalleri konusunda tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu belirten Kara, “Bizim de tasvip etmediğimiz, hoş görmediğimiz bu anlayışı artık sonlandırmak gerekiyor” dedi.

Osmaniye Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısında konuşan Başkan Kadir Kara, şehrin yeniden yapılanması için bir dizi önlemler paketini Kasım ayında meclis gündemine getireceklerini söyledi.
Kaldırım işgalleri konusunda tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu belirten Kara, “Bizim de tasvip etmediğimiz, hoş görmediğimiz bu anlayışı artık sonlandırmak gerekiyor” dedi.


Bilgilendirme – Uyarı - Ceza

Esnaf temsilcileri ile görüştüklerini ifade eden Başkan, kaldırım işgalleri konusunda esnafların önce bilgilendirileceğini, daha sonra uyarılaracağını, işgallerin devam etmesi halinde ise ceza uygulanacağını söyledi.

Başkan Kara, ciddi hazırlık yaptıklarını belirttiği paket için meclisten genel yetki talep edeceklerini kaydetti.

Meclisin “Parkomat” kararı

Eylül ayı meclisinde Ulaştırma ve Plan Bütçe Komisyonlarına havale edilen Osmaniye Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneğinin “Parkmatik Sistemi” talebi, Ekim Ayı Meclisinde görüşülerek karara bağlanacak.

“Her bebek için bir fidan”


Ak Parti Belediye Meclis Grubunun kentte yeni doğan her bebek için bir fidan dikilmesi önergesi oybirliği ile kabul edildi. Komisyona havale edilen teklif, meclis gündemine gelecek.

Osmaniye Belediyesi 2020 Bütçesi, 2020 – 2024 Stratejik Planı ile 2020 Mali Yılı Performans Programı da Kasım ayı meclisinde görüşülecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.