Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Kara, 'Gazetecilik, demokrasinin en önemli ayaklarından biridir'

Güncel

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Belediye Başkanı Kadir Kara; “Gazetecilik, demokrasinin en önemli ayaklarından bir tanesidir.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Kadir Kara; “Gazetecilik, demokrasinin en önemli ayaklarından bir tanesidir. Gazetecilik ilkelerini kendisinde düstur edinmiş basın mensupları, devlet ile vatandaş arasındaki bilgi akışını sağlamak gibi önemli bir görevi icra eder. Bu sebepledir ki gazetecilik mesleği, toplumların güçlenmesi, şehrimizin ve ülkemizin daha da büyümesi için mühim bir yere sahiptir.

Osmaniye'mizin her alanda hedeflenen başarılara ulaşmasında basınımızın gösterdikleri hassasiyet ve yaptıkları gayretli çalışmaların önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Günün 24 saati görevinin bilinciyle çalışarak halkın haber alma ve bilgi edinme hakkı için yazılı, görsel ve işitsel alanlarda üstün gayret sarf eden tüm basın mensuplarını en kalbi duygularımla selam ve saygılarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle görevi başında vefat eden basın mensuplarını rahmetle anıyor, gazetecilik mesleğine emek vermiş gönül vermiş tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.