Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Koray Aydın: İYİ Parti yol çizen ve istikamet belirleyen partidir

Güncel

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, partisinin Osmaniye İl Başkanlığınca üye katılım etkinliğine katıldı. Aydın, kent merkezinde bir salonda düzenlenen programda yaptığı açıklamada, partilerinin yol çizen ve istikamet belirleyen parti olduğunu belirtti.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, partisinin Osmaniye İl Başkanlığınca üye katılım etkinliğine katıldı.

Aydın, kent merkezinde bir salonda düzenlenen programda yaptığı açıklamada, partilerinin yol çizen ve istikamet belirleyen parti olduğunu belirtti.


Türk siyasi hayatında bugün İYİ Parti’nin var olduğunu ifade eden Aydın, “Hepimizin bir geçmişi var. Bu anlamda geriye dönüp bakmayı bir görev olarak kabul etmeliyiz. Hiçbirimiz tesadüfen bir araya gelmedik. İnsanın ömrünü verdiği partiden kopması, onu geride bırakarak yeni bir parti etrafında toplanması kolay değildir. Bu birliktelikte, gönlüyle akıp gelen insanların, ülkeye duyduğu sevgi, muhabbet en belirleyici etki olmuştur. Oyun kurma kabiliyeti ile muhalefeti sadece bürolarda bir araya gelip eleştiri yapmak olanlara karşı, bu işin içine alın terini, veraseti ve ülke aşkı ile muhabbetin katılmasıyla nasıl bir şekle bürünmesi gerektiğinin gösterilmesi bakımından İYİ Parti’nin Türk siyasetinde çizdiği yol belirleyici olmuştur” şeklinde konuştu.



Aydın, İYİ Parti’nin 25 Ekim’de kurulduğunu, daha sonra 2,5 ayda il ve ilçelerde teşkilatların oluşturulduğunu hatırlattı.

İYİ Parti’nin kendi yağıyla kavrulduğunu dile getiren Aydın, “Hiç kimse el vermediği halde herkesin korkup teslim olduğu bir dönemde birbirimizle yardımlaşarak, çevremizdeki insanların ‘bu işe girmeyin, bulaşmayın, başınız belaya girer, sıkıntıdan kurtulmazsınız’ diyerek her türlü caydırıcı faaliyetlere rağmen ne yaptığını bilen, rotası belli Türk Milletinin Cumhuriyetle kazandığı tüm değerlerini muhafaza edecek, demokratik düzen ve nizamı koruyacak, her şeyden evvelde bir kişinin iradesine teslim olacak, ona kul ve köle olma anlayışını reddederek, dimdik ayakta durup bu partiyi kuran bütün arkadaşlarıma selam olsun. İnanç olmasa, samimiyet olmasa, hedefe ilerleme olmasa bunlar kolay kolay yapılabilecek şeyler değildir” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Aydın, partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.