Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Korkmaz'ın 38. Şubesi Osmaniye'de açıldı

Güncel

Osmaniye’de beyaz eşya ve mobilya sektörünün önde gelen firmalarından Bayraktar, hizmet halkalarına bir yenisi daha ekledi. Bayraktar Korkmaz Shop’un açılışına Korkmaz Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Korkmaz, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, iş insanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Osmaniye’de beyaz eşya ve mobilya sektörünün önde gelen firmalarından Bayraktar, hizmet halkalarına bir yenisi daha ekledi.
Bayraktar Korkmaz Shop’un açılışına Korkmaz Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Korkmaz, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, iş insanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.



Paslanmaz çelik mutfak eşyaları, elektrikli ev aletleri ve sofra ürünleri üretimiyle ülkemizin en önemli, dünya’nın da sayılı markaları arasında yer alan Korkmaz’ın 38. Şubesini Osmaniye’ye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ömer Bayraktar,
açılışa katılanlara teşekkür etti.



İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun yaptığı duanın ardından açılış kurdelesini Korkmaz Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Korkmaz, OTSO Başkanı Devrim Murat Aksoy, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu ve Ömer Bayraktar birlikte kesti.



Dr. Ahmet Alkan Caddesinde hizmete giren Bayraktar Korkmaz Shop’ta açılışa özel %60’a varan indirimlerin olduğu bildirildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.