Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Kur'an kurslarında 'Mahremiyet Eğitimi' verildi

Güncel

Osmaniye İl Müftülüğü bağlı camii ve Kur’an kurslarında eğitim gören yaz Kur’an kursu öğrencilerine yönelik “Mahremiyet Eğitimi, Çevre Ahlakı ve Bağımlılıkla Mücadele” konulu seminerler düzenlendi. Bu kapsamda Müftülük Sultanhamit, Somuncubaba, Zafer, Kurtuluş camilerinde yaz Kur’an kursu öğrencilerine, Müftülüğümüz Vaizleri Emine Yalçınkaya ve İbrahim Koç tarafından “Mahremiyet Eğitimi, Çevre Ahlakı ve Bağımlılıkla Mücadele” semineri verildi.

Osmaniye İl Müftülüğü bağlı camii ve Kur’an kurslarında eğitim gören yaz Kur’an kursu öğrencilerine yönelik “Mahremiyet Eğitimi, Çevre Ahlakı ve Bağımlılıkla Mücadele” konulu seminerler düzenlendi.

Bu kapsamda Müftülük Sultanhamit, Somuncubaba, Zafer, Kurtuluş camilerinde yaz Kur’an kursu öğrencilerine, Müftülüğümüz Vaizleri Emine Yalçınkaya ve İbrahim Koç tarafından “Mahremiyet Eğitimi, Çevre Ahlakı ve Bağımlılıkla Mücadele” semineri verildi.


Ayrıca Hasanbeyli İlçe Müftülüğüne bağlı yaz Kur’an kurslarında okuyan öğrencilere Osmaniye Gençlik Koordinatörü Hüsne Yılmaz ve Kur'an Kursu Öğreticisi Ferize Yeksek tarafından “Mahremiyet, Teknoloji ve Çevre Bilinci” konulu seminer verildi. Seminere Hasanbeyli İlçe Müftüsü Alaaddin Hançer, cami ve Kur’an kursu görevlileri ile yaz Kur’an kursu öğrencileri katıldı.
Seminerler sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.