Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Kurban Bayramı arifesinde şehitlikler ziyaret edildi

Güncel

Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları, Kurban Bayramı arifesinde şehitlikleri ziyaret ettiler. Şehitlerimizin kabirlerine karanfillerin bırakıldığı ziyarette; Vali Coşkun’un yanı sıra Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya ve Baha Ünlü, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof.

Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları, Kurban Bayramı arifesinde şehitlikleri ziyaret ettiler.

Şehitlerimizin kabirlerine karanfillerin bırakıldığı ziyarette; Vali Coşkun’un yanı sıra Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya ve Baha Ünlü, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Baro Başkanı İbrahim Halil Yavuzdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz yer aldı.



Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret öncesinde Envar-ül Hamit Camii Müezzini Yunus Önat tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Daha sonra İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu şehitlerimiz için dua etti. Yapılan duanın ardından, Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek mezarlara karanfil bıraktılar.

Ziyaret sırasında şehitlerimizin ailelerinin bayramını kutlayan Vali Coşkun ve protokol mensupları, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır ve başsağlığı dileklerini ilettiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.