Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Masal Park'ı Bayram tatilinde 100 bin kişi ziyaret etti

Güncel

Osmaniye’de içerisinde Ani Harabeleri, Peri Bacaları, Harran Evleri, Nasrettin Hoca, Nemrut Dağı, Keloğlan, Korsan gemisi, Hazarfen Ahmet Çelebi, İzmir Saat Kulesi, Anadolu Ekspresi gibi temaların ve onlarca oyun ünitesinin bulunduğu Osmaniye Masal Park, bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca yaklaşık 100 bin kişinin ziyaret ettiği Osmaniye Masal Park’ta çocuklar başta olmak üzere aileler gönüllerince eğlendiler.

Osmaniye’de içerisinde Ani Harabeleri, Peri Bacaları, Harran Evleri, Nasrettin Hoca, Nemrut Dağı, Keloğlan, Korsan gemisi, Hazarfen Ahmet Çelebi, İzmir Saat Kulesi, Anadolu Ekspresi gibi temaların ve onlarca oyun ünitesinin bulunduğu Osmaniye Masal Park, bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğradı.

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca yaklaşık 100 bin kişinin ziyaret ettiği Osmaniye Masal Park’ta çocuklar başta olmak üzere aileler gönüllerince eğlendiler. Türkiye’nin birçok ilinden gelerek Masal Park’ı ziyaret eden illerin en başında ise Hatay yer aldı. İkinci sırada Adana, ardından da Kahramanmaraş yoğunluğu dikkat çekti.



Gaziantep, Hatay ve Adana illerinden gelen konukların bayram tatilinde, Osmaniye’yi ziyaret etmeleri de, Masal Park’ın, Osmaniye tanıtımı açısından büyük katkı sağladığı belirtildi.

Gelen konukların Masal Park dışında Osmaniye’de bulunan Kent müzesi, Kastabala Antik Kenti ve Karatepe-Arslantaş Açık Hava Müzesi’ni de ziyaret ettikleri belirtildi.

Karne tatili ile de bir takım sürprizler hazırlayan Osmaniye Masal Park, Haziran Ayı boyunca tam gün sınırsız bileklik fiyatlarını 29 TL ye indirerek öğrencilere ve ailelerine karne hediyesi hazırladı.



Ayrıca babalar günü içinde çeşitli yarışmalar ve oyunlar hazırladıklarını belirten Masal Park yönetimi, sınırsız ve güvenli bir eğlence için herkesi Masal Park’a davet etti.

Masal Park Hafta içi 12.00-21.00, hafta sonları ise 10.00-22.00 saatleri arasında açık olacak. Ayrıca Hafta içi ikinci seans 18:00-21:00 arası 20 TL, Hafta sonu ikinci seans 18:00-22:00 arası 25 TL olarak belirtildi. Pazartesi günleri ise Masal Park ziyaretçilere kapalı olacak.



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.