Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

MHP Osmaniye'de 4 ilçe başkan adayını belirledi

Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye İl Teşkilatında düzenlenen toplantıda İl Başkanı Yusuf Çomu, 4 İlçenin başkan adaylarını açıkladı. Partilerinin çıtasını yükseltmek için yola çıktıklarını, Genel merkezin güvenini boşa çıkarmadan, arkalarına bakmadan yollarına devam ettiklerini belirten İl Başkanı Çomu, MHP ilçe teşkilatlarından bazılarında değişiklik yaparak yeniden yapılandırma gereği duyduklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye İl Teşkilatında düzenlenen toplantıda İl Başkanı Yusuf Çomu, 4 İlçenin başkan adaylarını açıkladı.





Partilerinin çıtasını yükseltmek için yola çıktıklarını, Genel merkezin güvenini boşa çıkarmadan, arkalarına bakmadan yollarına devam ettiklerini belirten İl Başkanı Çomu, MHP ilçe teşkilatlarından bazılarında değişiklik yaparak yeniden yapılandırma gereği duyduklarını söyledi.





Yusuf Çomu, “Yeni adaylarımız Genel Başkanımızın olurlarıyla görevlerine önümüzdeki kongrede tek liste halinde seçime gireceklerdir. Bu arkadaşlarımıza şimdiden görevlerinde başarılar diliyorum. Bir an evvel dağınıklığı bitirip, MHP’nin mücadelesine ve misyonuna uygun çalışmalarla Osmaniye’de MHP’yi layık olduğu yere taşımak istiyoruz” ifadelerini kullandı.









MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, “Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu milletle kaynaşmış şahsiyetli ve milli bir iktidar için tek adres Milliyetçi Hareket Partisidir. Milliyetçi Hareket Partisi her geçen gün daha da güçlenmekte ve iktidara yürümektedir. MHP sadece bir parti değildir. Bir davadır. Türk’ün Türk Milletinin geleceği, Türk Milletinin milli ve manevi değerlerinin ezelden ebede yaşama ve yaşatma davasıdır.” dedi.





MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, “MHP ülkemizin, milli birlik ve bütünlüğümüzün çimentosudur. Türkiye'nin önünü Milliyetçi Hareket Partisi açacaktır. Liderimizin 2023 hedeflerine Allah’ın izni ile Milliyetçi Hareket Partisinin inançlı kadroları ile ulaşacağız” ifadelerini kullandı.





MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, 4 ilçenin adaylarını açıkladı.





Buna göre Düziçi İlçe Başkan Adayı Mehmet Fatih Mart, Bahçe İlçe Başkan Adayı Zeynel Mete Kadıoğlu, Topraklale İlçe Başkan adayı Dinçer Çil, Hasanbeyli İlçe Başkan Adayı Mahir Doğan oldu.





MHP'de kongre takvimi





15 Ağustos Cumartesi Hasanbeyli
16 Ağustos Pazar Toprakkale
21 Ağustos Cuma Bahçe
22 Ağustos Cumartesi Düziçi
23 Ağustos Pazar Kadirli
28 Ağustos Cuma Sumbas
29 Ağustos Cumartesi Osmaniye Merkez


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.