Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

MHP'de Osmaniye il ve ilçe kongreleri belli oldu

Güncel

Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de MHP il ve ilçe kongreleri 15-29 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılacak.

Milliyetçi Hareket Partisinin 13. Olağan Kurultayı “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak” kurultayının hazırlıkları Osmaniye İl Teşkilatında İl Başkanı Yusuf ÇOMU Başkanlığında Merkez İlçe Başkanı, ilçe Başkanları ve İl Divan Kurulu üyeleri ile gerçekleşti.





Toplantıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İl Başkanları toplantısında verdiği mesajları anlatan MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, "Osmaniye merkez ve ilçelerinde Genel Başkanımıza yakışır bir şekilde kongrelerimizi tamamlayacağız" dedi.





Kongre süreci ile ilgili bilgi veren Çomu, “Genel Başkanımızın emir ve direktifleriyle ilçe başkanlarımızla toplantı yaparak ilçelerimizin kongre tarihlerini belirleyip, bu süreçte sosyal mesafe kurallarına uygun olarak 15 Ağustos 2020 tarihinde başlayarak, başta Genel Başkanımız ve tüm ilçe başkanlarının tam desteği ile kongreleri tamamlayacağız." diye konuştu.





14 Mart 2021 tarihinde yapılacak büyük kurultayda Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde ve yanında tüm teşkilatlarla birlikte yürümeye devam edeceklerini belirten Çomu, "Bu kongrelerin ülkemize, milletimize, şehrimize ve ülkücü camiamıza hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim. Sloganımız ‘’ İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak’’ dedi.





MHP Osmaniye İl ve İlçe Kongreleri





15 Ağustos Cumartesi Hasanbeyli
16 Ağustos Pazar Toprakkale
21 Ağustos Cuma Bahçe
22 Ağustos Cumartesi Düziçi
23 Ağustos Pazar Kadirli
28 Ağustos Cuma Sumbas
29 Ağustos Cumartesi Osmaniye Merkez


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.