Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Milletvekili Durmuşoğlu: Osmaniye'de en büyük eksiklik iletişimsizlik

Güncel

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti. CGC Ali Türkmen salonunda gerçekleşen ziyarete, AK Parti İl Başkanı Hamza Tor, Merkez İlçe Başkanı Hanifi Zaimoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice de yer aldı.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.

CGC Ali Türkmen salonunda gerçekleşen ziyarete, AK Parti İl Başkanı Hamza Tor, Merkez İlçe Başkanı Hanifi Zaimoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice de yer aldı.

CGC Bakanı Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, yerel basının içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılarından bahsetti.

Basın kuruluşlarına destek çıkılması gerektiğini ifade eden Cihangir, “Kentte günlük gazetelerin geliri resmi ilanlar olurken artık kurum ve kuruluşların ilana çıkmamaya başladığını gözlemliyoruz. Ekonomik sıkıntılar sebebiyle haftalık gazeteler çıkmamaya başladı.Bu konuda genelde bir çalışma yapılması ve yerel gazetelerin desteklenmesi gerekmektedir” dedi.

Cihangir, konuşmasının devamında cemiyet, federasyon ve konfederasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, kentte en büyük eksikliğin iletişimsizlik olduğunu söyledi.

Sorunların ve yaşanan sıkıntıların diyalog içerisinde çalışılması gerektiğini ifade eden Durmuşoğlu, “Yerel basınımızın her zaman yanındayız. Sizlerin yaptığı uyarıları dikkate alıyoruz ve önemsiyoruz. Parti olarak birlik ve beraberliği, arkadaşlığı ve dostluğu yakalamış durumdayız” dedi.

Osmaniye Yeni Devlet Hastanesi inşaat çalışmalarına başlandığını ifade eden Durmuşoğlu, yeni hastanenin sadece kente değil çevre illerden de hasta kabul eden donanımda olacağını kaydetti.

Durmuşoğlu, konuşmasının devamında kent içerisinden geçen enerji nakil hatlarının il dışına çıkarılması, Devlet Su İşleri Müdürlüğü ve Gümrük Müdürlüğü kurulması, Dereobası köprüsünün yapımı, Karaçay rekreasyon alanının yapımı, eğitime kazandırılan okullar, 112 Acil Sağlık İstasyonları, ilçedeki projeler, OSB’de liman bağlantı yolu, planlanan piknik ve mesire yeri, tren seferleri çalışmaları, OSB’nin genişletilmesi, tarihi mekanlardaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Durmuşoğlu, kente daha da güzel hizmetler getirmek adına çalışmaların aralıksız sürdüğünü sözlerine ekledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.