Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Milletvekili Durmuşoğlu'dan 15 Temmuz mesajı

Güncel

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.


“2016 yılının 15 Temmuz gecesi, ülkemizin istikbalini korumak için uçakların, tankların, kurşunların karşısına dikilen kahraman milletimiz, hain terör örgütü FETÖ’nün sözde darbe girişimini engelleyerek, ikinci kurtuluş mücadelesini verdiğini ifade eden Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:





“Türkiye'nin en karanlık, en uzun gecesini aydınlık bir sabaha, millet destanına dönüştüreli tam dört yıl oldu.





O geceyi Gazi Meclisimizin çatısı altında bizzat yaşayan biri olarak, egemenliğimize ve özgürlüğümüze pranga vurulamayacağını darbecilerin, cuntacıların bu ülkede asla söz sahibi olamayacağını tüm dünyaya gösterdik.





Bugün, huzurlu bir şekilde yaşayabiliyorsak bunu 251 kahraman şehidimize 2.194 kahraman gazimize borçluyuz.





Bin yıldır üzerinde yaşadığımız bu topraklar ecdadımızın canları pahasına gösterdiği olağanüstü ve onurlu mücadele ile vatan olmuştur. 15 Temmuz’da bu onurlu mücadelenin en önemli yansımalarından bir tanesi ve son halkasıdır. Yüzyıllar boyunca pek çok kere, şehit ecdadımızın aziz kanlarıyla sulanmış olan bu topraklardan bizi uzaklaştırmaya çalıştılar ancak başaramadılar bundan sonra da başaramayacaklar.





Cumhuriyetimizi, demokrasimizi, milli irademizi yok etmek, hürriyetimizi almak istediler. Ancak, Aziz milletimizin hürriyet aşkı ve bağımsızlık tutkusu karşısında hep yenilgiye uğradılar.





15 Temmuz’da kaybedenler, Aziz milletimizin sarsılmaz inancı ve çelikten iradesi karşısında pes etmek zorunda kalanlar bunu unutmayacaklar.





Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın liderliğinde, tanka, tüfeğe, uçağa karşı eşsiz bir direniş gösteren ve büyük bir zafer kazanan Aziz Milletimiz de o karanlık geceyi unutmayacaktır. Milletçe büyük bir kahramanlık destanı yazdığımız ve hainlere fırsat vermediğimiz o geceyi unutmayacağız.





Bu vesileyle bir kere daha, Bedir’den Malazgirt’e, Çanakkale’den Büyük Taarruz’a, 15 Temmuz’a, hiç düşünmeden vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize sağlıklı, huzurlu ömürler diliyor, Aziz Milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü tebrik ediyorum.”


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.