Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Milletvekili İsmail Kaya, Eczacılar Günü'nü kutladı

Güncel

AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, 14 Mayıs Eczacılar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Kaya, mesajında, eczacılığın insanlık tarihi kadar eski bir geçmişe sahip önemli meslek gruplarından olduğunu belirtti.

AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, 14 Mayıs Eczacılar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.


Kaya, mesajında, eczacılığın insanlık tarihi kadar eski bir geçmişe sahip önemli meslek gruplarından olduğunu belirtti.

Eczacılığın, insanlığın hastalıklarla verdiği mücadelede, tedavi sürecinin en önemli aktörü olduğunu ifade eden Kaya, şunları kaydetti:

“İlaç dağıtım alanlarında kesintisiz 24 saat sağlık hizmeti veren, sağlık sorunlarına yardım için hep yanımızda olan İnsanların güvendikleri mesleklerin her zaman başında gelmektedir. En eski tarihlerden beri bilinen belki de en eski meslek gruplarından biri olan eczacılık mesleği, insan sağlığını iyileştirmek gibi son derece kutsal bir görevi üstlenmektedir. Özellikle korona virüsle mücadele sürecinde sağlık ordumuzun bir parçası olan Eczacılarımız fedakarca, özverili bir şekilde covid 19 ile mücadele ederek vatandaşlarımıza kesintisiz sağlık hizmeti sunmaktadırlar. Bu vesile ile İnsan sağlığına önemli katkı sunan, insan sağlığını iyileştirmek gibi son derece kutsal bir görevi üstlenen, tüm eczacılarımızın 14 Mayıs Eczacılar Gününü Kutlar, sağlıklı, huzurlu meslek hayatlarında başarılar dilerim” ifadelerinde bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.