Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Milletvekili Kaya, Gündem 80'in konuğu oldu

Güncel

AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetine (CGC) ait GÜNDEM 80 Facebook sayfasında canlı yayın konuğu oldu. CGC Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Tozluklu’nun uzaktan erişimle bağlantı kurarak yaptığı canlı yayın programı büyük beğeni topladı.

AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetine (CGC) ait GÜNDEM 80 Facebook sayfasında canlı yayın konuğu oldu.

CGC Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Tozluklu’nun uzaktan erişimle bağlantı kurarak yaptığı canlı yayın programı büyük beğeni topladı.


Milletvekili Kaya’nın, ülkemizin korona virüse karşı verdiği mücadele hakkında görüşlerini paylaştığı program, 4 bini aşkın görüntüleme sayısına ve yaklaşık 9 bin kişi erişimine ulaştı.

Salgın hastalıkla mücadele konusunda Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun kararlarına uyulmasının hayati önem taşıdığını ifade eden Kaya, bu anlamda herkesin kendi OHAL’ini uygulamasının öneminden bahsetti.

Tedbirlere uyulması halinde Türkiye’nin korona virüs salgınıyla daha başarılı mücadele vereceğine inandığını ifade eden Kaya, şunları kaydetti:
“Tüm dünyayı saran ve ülkemizde de can kayıplarına yol açan korona virüsle amansız bir mücadeleyi hep birlikte sürdürüyoruz. Bu anlamda sağlık uzmanlarının tavsiyeleri doğrultusunda öncelikle başkalarıyla mesafeyi korumak, sık sık ellerimizi yıkamak ve kalabalık ortamlarda bulunmamak hayati önem taşıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde, Sağlık Bakanlığımız organizasyonuyla salgının daha da yaygınlaşmasını önlemek için perdey pey yeni tedbir kararları alınıyor. Bizlere düşen ise Bilim Kurulumuzun aldığı önlemlere uymaktır.”

Kaya, ülkenin korona virüs salgınıyla mücadelesinin siyaset üstü olduğunu dile getirdi.

Salgının dünyanın başına bela olduğunu anımsatana Kaya, “Bu süreç çok hassas bir süreçtir. Asparagas sosyal medya paylaşımlarına itibar etmemek gerekir. Doğru bilgiler her zaman Sağlık Bakanlığımızın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında mevcuttur. Evde kalmak, acil ihtiyaçlar dışında evden çıkmamak bu sürece büyük katkı sağlayacaktır“ ifadelerini kullandı.

Kaya, canlı yayından dolayı Gündem 80 ekibine teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.