Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Milletvekili Kaya: Ülkemizi güçlü yarınlara gençlerimiz taşıyacak

Güncel

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, 2019-2020 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatili dolayısıyla mesaj yayımladı. Kaya mesajında, tüm öğrencilerin ve ailelerinin karne heyecanını paylaştığını belirterek iyi tatiller diledi.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, 2019-2020 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaya mesajında, tüm öğrencilerin ve ailelerinin karne heyecanını paylaştığını belirterek iyi tatiller diledi.


Eğitim’in insanı anlamlı ve değerli kıldığını, toplumumu yücelttiğini, ifade eden Kaya, şunları kaydetti:

“Hepimiz öğrenci olduk. Eğitim süreçlerinden geçtik. Dolayısıyla, Öğrencilerimiz bizim gözbebeğimizdir. Her bir öğrencimiz bizim için ayrı bir değerdir. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için çalışmalıyız, çabalamalıyız. Eğitim, öğretim faaliyetlerinin etkili ve yararlı olabilmesi anne, babaların değerli öğretmenlerimizin işbirliği ile sağlıklı iletişimden geçmektedir. Ailelerin çocuklarıyla geçirmiş olduğu kaliteli zaman, onlara göstereceği pozitif ilgi ve anlayış, onların yanında olduğunu hissettireceği güven ve sevgi ile başarılı çalışmaları artıracak, geleceğe emin adımlarla yürümelerini sağlayacaktır. Öğrencilerimizin başarısı sadece karne notu kıstas alınarak değerlendirilmemelidir. Önemli olan milli ve manevi değerlerine bağlı, tarihini ve kültürünü bilen, milletine, bayrağına ve devletine sahip çıkan, anne ve babasına, vatanına hayırlı bir evlat, gelişen teknolojiyi takip eden başarılı bireyler yetiştire bilmektir. Bizi biz yapan değerlerimizi gençlerimiz koruyacak, ülkemizi güçlü yarınlara gençlerimiz taşıyacaktır”



Kaya, daha çok okumalı, araştırmalı, bilgi ve becerileri her daim yenileyen bireyler olunması gerektiğine dikkat çekti.

Başarının tesadüf olmadığını bizzat yaşayan ve inananlardan olduğunu anımsatan Kaya, “Başarı, amaçlar doğrultusunda istek, azim ve gayretin göstergesidir. Tatili iyi değerlendirmenizi, bol bol kitap okumanızı, güzel ülkemizin tarihi mekanları, kütüphanelerini gezmenizi, spor, sanat ve kültürel aktivitelere katılmanızı kısaca tatil zamanınızı en iyi şekilde değerlendirmenizi naçizane tavsiye etmekteyim. Değerli öğretmenlerim, büyük bir azimle özveri ve gayret göstererek geleceğimizin teminatı olan nesillerimizi yetiştirmek adına yürüttüğünüz değerli tüm çalışmalarınızı yürekten kutluyorum. Karne alma sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizin ve ailelerinin karne heyecanını paylaşıyor, öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.