Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Milletvekili Kaya'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Güncel

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, öğretmenler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Kaya mesajında, öğretmenliğin eşsiz bir meslek olduğunu ve öğretmenlerimizin hakkının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini kaydetti.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, öğretmenler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Kaya mesajında, öğretmenliğin eşsiz bir meslek olduğunu ve öğretmenlerimizin hakkının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini kaydetti.

Öğretmenliğin kutsal, özveri, fedakarlık ve idealist anlayış gerektiren bir meslek olduğunu vurgulayan, bu mesleğin maddi karşılığının olmadığına dikkati çeken Ak Parti Osmaniye Milletvekili Kaya, geleceğin Cumhurbaşkanlarının, Bakanlarının, Milletvekillerinin, Milli Sporcularının, Doktorlarının, Öğretmenlerinin yine öğretmenler eliyle yetiştirildiğine vurgu yaptı.


Kaya, “Öğretmenlerimiz, yetiştirdikleri her bir bireyle Türkiye’mizin aydınlık geleceğine ışık tutuyorlar. Onlara sadece teşekkür etmek yaptıklarının yanında en basit tabirle hafif kalır. Çok kıymetli öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü en kalbi duygularla kutluyor, başta kendi öğretmenlerim olmak üzere tüm öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum” ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.