Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Milli Eğitim Müdürü Albak: Çocuklar bizim son umudumuz

Güncel

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, bu yıl ilk kez uygulanan EKYS ile atanan okul müdürleri ve müdür yardımcıları ile toplantı yaptı. Şehit Mehmet Ali Sarak Ortaokulu çok amaçlı salonunda düzenlenen tanışma toplantısına Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı ile atanan 29 okul müdürü ve 81 müdür yardımcısı katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, bu yıl ilk kez uygulanan EKYS ile atanan okul müdürleri ve müdür yardımcıları ile toplantı yaptı.


Şehit Mehmet Ali Sarak Ortaokulu çok amaçlı salonunda düzenlenen tanışma toplantısına Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı ile atanan 29 okul müdürü ve 81 müdür yardımcısı katıldı.


Toplantıda yeni göreve başlayan idarecilerle tek tek tanışan Albak, "Kaybedecek hiçbir vaktimiz olmadığı gibi, feda edilecek hiçbir öğrencimiz de yoktur. Çocuklar bizim son umudumuzdur. Öğretmen öğrettiğine inanmalı, öğrenci ise öğrendiğine inanmalıdır. Bu anlamda da yol göstericilik eğitim liderliği görevini üstlenen siz değerli yöneticilere aittir.


Biz eğitimde sadece sınav odaklı değiliz aynı zamanda da hayat odaklıyız. Tüm paydaşlarla doğru ve özgür bir iletişim ağı kurmak zorundasınız. Bu nedenle öğrencilerimizin akademik başarısına önem verirken onların hayattan kopmalarına da izin vermemeliyiz. Çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin haklarını koruyup gözeteceğinize inanıyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.