Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Milli Eğitim Müdürü Albak, LGS Türkiye birincileri ile buluştu

Güncel

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Liselere Geçiş Sınavında 500 tam puanla Türkiye birincisi olan öğrenciler ve aileleriyle buluştu.


Albak, 20 Haziran 2020 tarihinde yapılan Liselere Geçiş Sınavında 42 farklı ilden, 500 tam puanla, 181 öğrenciden biri olmayı başaran, Merkez Atatürk Ortaokulu öğrencisi Ceylin Serter, Merkez Özel Doğa Ortaokulu öğrencisi Efe Çakır, Düziçi İrfanlı Ortaokulu öğrencisi Irmak Nur Çimen, Kadirli Özel Biltepe Ortaokulu öğrencisi Muhammet İlbay Traş ve aileleriyle bir araya geldi.









Osmaniye'nin LGS yıldızlarını başarılarından dolayı kutlayan Albak, ''Sizler ailelerinizin, bizlerin ve tüm Osmaniye'nin gurur kaynağısınız. Liselere Giriş Sınavında elde ettiğiniz bu başarı bir başlangıçtır, bundan sonraki eğitim hayatınızda eminim ki başarılarınız devam edecektir. Osmaniye'mizin ve Ülkemizin sizler gibi fark yaratan gençlere ihtiyacı var. Nereye giderseniz gidin, hangi mesleği seçerseniz seçin Osmaniye'yi unutmayın. Elde ettiğiniz bu başarıda en az sizler kadar ailelerinizin ve öğretmenlerinizin de emekleri var. Bu sebeple size verdikleri desteklerden dolayı önce onlara teşekkür ediyorum. Sizleri de göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı kutluyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun.'' dedi.


















Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.