Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

OBADER'den TPAO Genel Müdür Yardımcısı Tiryaki'ye ziyaret

Güncel

Osmaniyeli Bürokrat ve Akademisyenler Platformu, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan hemşehrimiz Abdurrahman Tiryaki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tiryaki’yi makamında ziyaret eden OBADER üyeleri, hemşehrimizi tebrik ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Osmaniyeli Bürokrat ve Akademisyenler Platformu, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan hemşehrimiz Abdurrahman Tiryaki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Tiryaki’yi makamında ziyaret eden OBADER üyeleri, hemşehrimizi tebrik ederek yeni görevinde başarılar dilediler.




Abdurrahman Tiryaki kimdir?


1971 yılında Kadirli’de doğan Tiryaki, 1993 yılında İTÜ Maden Fakültesi Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur.

1997 yılında, Türkiye Petrolleri A.O.'da Adıyaman Bölge Müdürlüğü bünyesinde bulunan Üretim Müdürlüğünde Mühendis olarak göreve başlamış; Şef, Başmühendis ve Müdür olarak görev yapmıştır. 2010 yılında Türkiye Petrolleri A.O. Trakya Bölge Müdür Yardımcılığı, 2015 yılında Türkiye Petrolleri A.O. Üretim Daire Başkan Yardımcılığı ve Irak Missan Projesinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmış olup, 2017 yılında Üretim Daire Başkanlığı görevine atanmıştır.

12.12.2019 tarihinde Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Abdurrahman Tiryaki evli ve 2 çocuk babasıdır.



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.