Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

ÖĞ-DER Bölge Toplantısı Osmaniye'de yapıldı

Güncel

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Bölge Toplantısı Osmaniye'de yapıldı. Toplantıya Genel Merkez adına Kemal Okumuş, Bölge Başkanı Ekrem Ulu, Adana Şube Başkanı Hüseyin Tan, Mersin Şube Başkanı Raşit İlkay Karakuş, Hatay Şube Başkanı Recep Bilgin ve Osmaniye Şube Başkanı Şevket Sarp katıldı.

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Bölge Toplantısı Osmaniye'de yapıldı.

Toplantıya Genel Merkez adına Kemal Okumuş, Bölge Başkanı Ekrem Ulu, Adana Şube Başkanı Hüseyin Tan, Mersin Şube Başkanı Raşit İlkay Karakuş, Hatay Şube Başkanı Recep Bilgin ve Osmaniye Şube Başkanı Şevket Sarp katıldı.



Bölge toplantısına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Şevket Sarp, toplantıda eğitim sistemi, çocuklar ve gençlerin sorunları, gençlerin yetiştirilmesinde yaşanan aksaklıklar ile olumlu ve olumsuz yönlerin ele alındığını söyledi.



Sarp, "Eğitim sisteminin geliştirilmesi, salih nesillerin yetiştirilmesi, akademik bilgi ile değil, gerçekçi ve hayata hazırlayıcı bir anlayışın uygulanması gerekmektedir. Önce ahlak ve maneviyat düsturu ile vatanın ve milletin öz değerleri her bireyin hayatına neşredilmeli." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.