Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

OKÜ Rektörü Uzun'dan CGC'ye ziyaret

Güncel

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.


Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti'ne (CGC) ziyarette bulundu.





CGC 2. Başkanı Şükrü Tozluklu ve cemiyet üyelerinin karşılamasının ardından yönetici ve üyelerle tanışma gerçekleştirildi. Tanışmanın ardından konuşan Uzun basın mensuplarıyla istişarelerini sürdüreceğini, OKÜ ve Osmaniye'yi daha ileriye taşımak adına birlikte hareket edeceklerini söyledi.









Kadirli İlçesine yeni açılan Uygulamalı Bilimler Fakültesi ile ilgili cemiyet üyelerine bilgiler de veren Uzun, "Osmaniye'yi daha ileri taşımak adına basın mensuplarının her an desteğini bekliyoruz. Aldığımız desteklerle OKÜ'yü geliştirmeye devam ediyoruz. Kadirli ilçemize açılan Uygulamalı Bilimler Fakültesi Üniversitemize hayırlı olsun. Uygulamalı Bilimler Fakültesi gibi birçok yeni fakülte için çalışmalarımız sürüyor. Talepler doğrultusunda, uygun olup olmadığı araştırılarak yeni fakülteler açabiliriz. Osmaniye halkı göreve ilk başladığım günden bu yana bizi hiç yalnız bırakmadı. Sıcakkanlılıklarından ve samimiyetlerinden dolayı adaptasyon sürecimiz çok kolay oldu. Alışma sürecimizde desteğini esirgemeyen Osmaniye halkına, Sayın Valimize ve Basın mensuplarımıza teşekkür ederim.'' dedi









Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Şükrü Tozluklu, " Ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz ve beraberindekilere Cemiyetimiz adına teşekkür ediyorum. Kadirli'ye açılan yeni fakültenin hayırlı olmasını diliyorum. Bu ve bunun gibi yenilikler OKÜ'yü ve Osmaniye'mizi daha ileriye taşıyacaktır. Rektörümüze çalışmalarında başarılar diliyorum.'' dedi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.