Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

OKÜ Rektöründen hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen öğrencilere çağrı

Güncel

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında yeni öğrencileriyle buluşmaya hazırlanan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi; akademik kadrosu, müştemilatı, kütüphanesi, laboratuvarları, yeşilin onlarca tonunu barındıran Karacaoğlan Yerleşkesi’ndeki modern eğitim alanları ile öne çıkarken hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen öğrencileri bekliyor. OKÜ Rektörü Prof.


2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında yeni öğrencileriyle buluşmaya hazırlanan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi; akademik kadrosu, müştemilatı, kütüphanesi, laboratuvarları, yeşilin onlarca tonunu barındıran Karacaoğlan Yerleşkesi’ndeki modern eğitim alanları ile öne çıkarken hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen öğrencileri bekliyor.





OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “Hayatınızın dönüm noktası olan ve yaşamınıza yeni bir yön veren üniversite hayatına ilk adımı atmak için tercih yapacağınız bu günlerde, başarılı, uzun soluklu ve zorlu bir eğitim öğretim hayatı geçirerek aldığınız bilgi, beceri ve deneyimleri hem kendi geleceğiniz hem de ülkeniz için daha üst noktalara taşımak üzere seçkin ve güçlü bir eğitim kadrosuna sahip olan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'ne sizleri davet ediyoruz.” dedi.





Yeni açılan bölümleriyle her geçen gün büyüyen OKÜ, 7 Fakülte, 2 Enstitü, 3 Yüksekokul, 5 Meslek Yüksekokulu ile sizler için son derece modern bir eğitim alanı ve hizmeti sunuyor.





Özellikle Lisans eğitimini seçen gençleree istedikleri takdirde (gönüllülük esasına dayanan) Karacaoğlan Yerleşkesinde bulunan Yabancı Diller MYO’da 1 yıl İngilizce hazırlık imkânı ile sizi hayata hazırlanmada bir adım önde başlatıyor.





OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “2020-2021 Akademik yılı Eğitim-Öğretim Dönemine Hazırız” dedi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.