Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

OKÜ Zeytin Yağlarının marka tescili yapıldı

Güncel

OKÜ bahçelerinde "Bilinçli Tarım" yapılarak geliştirilen, zeytin ağaçlarındaki zeytinlerimiz erken hasat ile toplanarak; soğuk sıkım, sızma ve normal şeklinde zeytin yağları elde edildi. “OKÜ Zeytin Yağları” Üniversitenin, Türk Patent ve Marka Kurumuna yapmış olduğu başvurunun uygun bulunması üzerine 10 yıl süre ile Marka Tescil Belgesi aldı.

OKÜ bahçelerinde "Bilinçli Tarım" yapılarak geliştirilen, zeytin ağaçlarındaki zeytinlerimiz erken hasat ile toplanarak; soğuk sıkım, sızma ve normal şeklinde zeytin yağları elde edildi.
“OKÜ Zeytin Yağları”
Üniversitenin, Türk Patent ve Marka Kurumuna yapmış olduğu başvurunun uygun bulunması üzerine 10 yıl süre ile Marka Tescil Belgesi aldı. OKÜ, Marka Tescil Belgesi ile “OKÜ Zeytin Yağları”nın kalite ve niteliğini korumak, taklit ve kopya gibi haksız kullanıma karşı, yasal işlem başlatma hakkına sahip oldu.

Üniversite adına önemli bir gelişme olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Murat Türk, “OKÜ Zeytin Yağları’nın Marka Tescil Belgesi Üniversitemiz için kalite ve prestij referansı olacak. Marka Tescil Belgesinin alınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.