Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

OKÜ'de 7'si sağlık alanında 8 yeni bölüm açıldı

Güncel

OKÜ bünyesinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda 7 ve Düziçi Meslek Yüksekokulu’nda 1 olmak üzere toplam 8 yeni program daha açıldı. OKÜ'nün Düziçi Meslek Yüksekokulu’nda Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Programı; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda Anestezi, Çocuk Gelişimi, Fizyoterapi, İlk ve Acil Yardım, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Yaşlı Bakımı programı açılması teklifleri Yükseköğretim Yürütme Kurulu tarafından uygun görüldü.

OKÜ bünyesinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda 7 ve Düziçi Meslek Yüksekokulu’nda 1 olmak üzere toplam 8 yeni program daha açıldı.

OKÜ'nün Düziçi Meslek Yüksekokulu’nda Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Programı; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda Anestezi, Çocuk Gelişimi, Fizyoterapi, İlk ve Acil Yardım, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Yaşlı Bakımı programı açılması teklifleri Yükseköğretim Yürütme Kurulu tarafından uygun görüldü.

Rektör Prof. Dr. Murat Türk, “Yeni programlar için öğrenci kabulü 2020-2021 eğitim-öğretim yılı itibariyle yapılacak olup, yeni programların Üniversitemiz ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz. Biz birlikte güçlüyüz ve daha da güçleneceğiz.” dedi
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.