Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

OKÜ'de sektörden kampüse programı yapıldı

Güncel

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) IEEE Kulübü tarafından her yıl düzenlenen Sektörden Kampüse programının 4. sü “Sektörden Kampüse’20” 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde düzenlendi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) IEEE Kulübü tarafından her yıl düzenlenen Sektörden Kampüse programının 4. sü “Sektörden Kampüse’20” 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde düzenlendi.

“Sektörden Kampüse’20” etkinliğin açılışına başta OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk olmak üzere Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Emin Öcal, Mühendislik Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Behçet Dündar, OKÜ personeli ve öğrencileri ile sektör temsilcileri katıldı.


Etkinliğin koordinatörlüğünü yapan Elektrik Elektronik Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi Elif Gökdoğan ve İnşaat Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi Osman Mertkaya “Sektörden Kampüse’20” etkinliği ile ilgili bilgilendirme konuşması yaptı.


IEEE Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dalyanoğlu, “Eski emektar kulüp üyelerimizin bize miras bıraktığı ‘kulüp değil aile’ sloganı ile çıktığımız bu yolda ekipçe hep birbirimize destek olduk. Ayrıca etkinlik süresince bizden desteğini esirgemeyen Üniversite Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Basın Halkla İlişkiler Birimine ve sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.




İdlib şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “Bizim derdimiz bu programlar vasıtasıyla bir kişiye ulaşmaktır. Gerçekten bir şeyler öğrenmek isteyen bir kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Ben öğrencilik yıllarımda hem kulüp başkanlığı yaptım hem de kulüp üyesi olarak programlarda görev aldım. O yıllarda kulüpten edindiğim tecrübelerimi hala kullanıyorum. Kulüp çalışmalarını da bu yüzden çok önemsiyorum. Öğrencilerimizin de kesinlikle bir kulübe üye olmalarını, hatta kulüp kurmalarını istiyorum. Kendi kariyerleri açısında önemli olduğu için bunları söylüyorum.” diye konuştu.


Programın ilk gününde İndis Mühendislik’ten İnşaat Yüksek Mühendisi Cevdet Şentürk, Prometal’den Yalın Üretim Uzmanı Ümmet Ayyıldız, HP’den İş Geliştirme Yöneticisi Fatih Özyalçın ve Microsoft’tan Bilgisayar ve Bilişim Mühendisi Volkan Demirci sunumlarını yaparken ikinci günde ise Türk Telekom’dan Yüksek Elektrik Elektronik Mühendisi Tansu Doğan, TEKFEN’den İnşaat Mühendisi Levent Yaşar Çelik, ACADEBİ’den Girişimci Erhan Bacaksız ve Ergün Elektrikten Satış Müdürü Faruk Başar sunum yaptı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.