Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Okul önlerinde ve parklarda uyuşturucu satanlar yakalandı

Güncel

Osmaniye'de uyuşturucu temin ederek okul önleri ve parklarda sattığı ileri sürülen suç örgütüne yönelik jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 2'si kadın 7 şüpheli gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep ve Hatay'dan uyuşturucu temin ederek Osmaniye merkez ve ilçelerindeki okul önleri ve parklarda sattığı ileri sürülen İ.

Osmaniye'de uyuşturucu temin ederek okul önleri ve parklarda sattığı ileri sürülen suç örgütüne yönelik jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 2'si kadın 7 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep ve Hatay'dan uyuşturucu temin ederek Osmaniye merkez ve ilçelerindeki okul önleri ve parklarda sattığı ileri sürülen İ.S, Z.S, K.F, M.C, M.Ç, H.K ve S.A'yı teknik ve fiziki takip altına aldı.


Ekipler, 4 ay süren takip sonucu şüphelilerin ev ve işyerlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 2'si kadın 7 şüpheli gözaltına alındı. Ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 2 gram eroin, 24 uyuşturucu hap ile uyuşturucu madde kullanımında kullanılan aparat ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin adliyeye götürüldüğü sırada birinin, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına "Beni meşhur edin bari" diyerek seslenmesi dikkat çekti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.