Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

OKÜ'ye kura ile 15 sürekli işçi alınacak

Güncel

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesine kura/sözlü sınav usulü ile sürekli işçi statüsünde 15 Temizlik Görevlisi alınacak. Osmaniye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğüne / Hizmet Merkezine şahsen,

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesine kura/sözlü sınav usulü ile sürekli işçi statüsünde 15 Temizlik Görevlisi alınacak.
Osmaniye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğüne / Hizmet Merkezine şahsen, esube.iskur.gov.tr internet adresinden ve Alo 170 hattı üzerinden de yapılabilecek olan başvurular, 26 Haziran 2020 Cuma günü 23.59'da sona erecek.

Noter kura çekimi 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 10.00-11.00 arası Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Amfisinde yapılacak. COVİD-19 salgınından dolayı kura çekimine katılımcı kabul edilmeyecek.

Kura çekim işlemleri OKÜ'nün youtube kanalında canlı olarak yayınlanacak. Kura sonucunda şartları sağlayan adaylara 08.07.2020 - 09.07.2020 tarihlerinde sözlü sınav yapılacak. Sınav sonucunda asıl ve yedek olarak başarılı olan adayların listesi Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi web sayfasında duyurulacak olup, adaylar ayrıca yazılı tebligat yolu ile veya telefon ile bilgilendirilmeyecek.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğü Sürekli İşçi (Temizlik Görevlisi) Alımı İlanı
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.