Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

ÖNDER'den '40 hadis 40 çizgi' sergisi

Güncel

Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanlığı tarafından Şehit Mehmet Karacatilki Proje Anadolu İmam Hatip Lisesinde 40 Hadis 40 Çizgi sergisi açıldı. Sergide, günlük hayatın içinden oluşan konuları, Peygamber Efendimizin hadisi şeriflerinden öğrenmeleri, hem Türkçe tercümelerle hem de çizgilerle işlenmiş olması öğrencilerin ve sergiyi gezenlerin ilgisini çekti.

Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanlığı tarafından Şehit Mehmet Karacatilki Proje Anadolu İmam Hatip Lisesinde 40 Hadis 40 Çizgi sergisi açıldı.

Sergide, günlük hayatın içinden oluşan konuları, Peygamber Efendimizin hadisi şeriflerinden öğrenmeleri, hem Türkçe tercümelerle hem de çizgilerle işlenmiş olması öğrencilerin ve sergiyi gezenlerin ilgisini çekti.




Birer hafta arayla İmam Hatip Okullarında ve talep olunan okullarda sergilenmesi planlanan 40 Hadis 40 Çizgi sergisi büyük memnuniyet uyandırdığı gözlemlendi.

40 Hadis 40 Çizgi programı Osmaniye 'de ki İmam Hatip Okulların da ve talep edilen okullar da sergilenmeye devam edeceği belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.