Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Orman Bölge Müdürü Yılmaz'dan Osmaniye'ye ziyaret

Güncel

Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz 2021 yılı ormancılık faaliyetlerinin son durumu hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere Osmaniye’de teknik personel ile bir araya geldi. Bölge Müdürü Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcısı Tuncay Can, Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Adnan İşler, İşletme Müdürü İsmail Dilek, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri ve teknik personel ile birlikte bir araya gelerek Osmaniye’de yapılan ormancılık faaliyetleri değerlendirildi.


Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz 2021 yılı ormancılık faaliyetlerinin son durumu hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere Osmaniye’de teknik personel ile bir araya geldi.





Bölge Müdürü Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcısı Tuncay Can, Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Adnan İşler, İşletme Müdürü İsmail Dilek, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri ve teknik personel ile birlikte bir araya gelerek Osmaniye’de yapılan ormancılık faaliyetleri değerlendirildi.









Toplantıda ayrıca Orman Kadastro Komisyonlarının 2021 yılı iş programları ve gerçekleşmeleri ile karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.





Toplantı sonunda genel bir değerlendirme yapan Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, piyasanın taleplerine uygun üretim yapılması, programların zamanında tamamlanarak herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını talimatlayarak çalışmalar için işletme müdürü ve ekibine teşekkür etti.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.