Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye Amine Sultan'a Umut Oluyor

Güncel

Osmaniye Şehit Bekir Evren Yardımlaşma Derneği öncülüğünde, SMA Tip 1 kas hastası Amine Sultan için aşure etkinliği ve sosyal medya üzerinden canlı yayın programı yapılacağı bildirildi. Dernek Yönetimi tarafında yapılan açıklamada, aile tarafından Osmaniye Valiliği onaylı başlatılan “Amine Sultan’a Umut Ol” adında başlatılan yardım kampanyasının bir yılı aşkındır devam ettiği belirtildi.

Osmaniye Şehit Bekir Evren Yardımlaşma Derneği öncülüğünde, SMA Tip 1 kas hastası Amine Sultan için aşure etkinliği ve sosyal medya üzerinden canlı yayın programı yapılacağı bildirildi.





Dernek Yönetimi tarafında yapılan açıklamada, aile tarafından Osmaniye Valiliği onaylı başlatılan “Amine Sultan’a Umut Ol” adında başlatılan yardım kampanyasının bir yılı aşkındır devam ettiği belirtildi.





SMA Tip 1 kas hastası Amine için cep telefonlarından mesaj yoluyla ve Valilik izni ile verilen IBAN numarasına yardımda yapılabileceğini kaydeden Dernek Yönetimi, küçük kız yararına Karaoğlanoğlu Parkı yanı Ziraat Bankası önünde Çarşamba günü aşure etkinliği yapılacağını açıkladı.





Bağış gecesi





Cuma günü saat:21.30’da Osmaniye yardım derneğinin “Sosyal medya hesapları güçlerini birleştiriyor” sloganı ile düzenleyeceği canlı yayında, Amine Sultan için instagram üzerinden canlı yayında “Bağış gecesi” yapılacağı belirtildi.





Amine Sultan'a Umut olmak isteyen sosyal medya sayfalarının yöneticileri @osmaniyeyardim DM’den ulaşmaları beklenirken, vatandaşlara da kampanyaya destek olmaları çağrısı yapıldı.





Açıklamada, ayrıca Amine Sultan’a destek olmak isteyenlerin tüm operatörlerden AMİNE yazıp 1983'e SMS göndererek 10 lira bağış yapılabileceği gibi Osmaniye Valiliği izinli ile IBAN: TR 57 0001 5001 5800 7313 1375 70 VAKIFBANK İDRİS BEYAZDURNA, Açıklama: AMİNE SULTAN yazılarak da yardımda bulunabileceği duyuruldu.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.