Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye Belediyesi: Hayat Da, Yarışma Da Eve Sığar

Güncel

Osmaniye Belediyesi, korona virüsün yayılma riskine karşı aldığı tedbirler ve yaptığı yoğun çalışmaların yanı sıra sosyal alanda da çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürüyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal izolasyon gereği evde kalmamızın hayati önem taşıdığı ve tüm çocuklarımızı kapsayan sokağa çıkma yasağının bulunduğu bu günlerde uzaktan eğitimden arta kalan zamanlarını daha verimli kullanabilmeleri için Osmaniye Belediyesi resim yapma yarışması düzenliyor.

Osmaniye Belediyesi, korona virüsün yayılma riskine karşı aldığı tedbirler ve yaptığı yoğun çalışmaların yanı sıra sosyal alanda da çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürüyor.

Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal izolasyon gereği evde kalmamızın hayati önem taşıdığı ve tüm çocuklarımızı kapsayan sokağa çıkma yasağının bulunduğu bu günlerde uzaktan eğitimden arta kalan zamanlarını daha verimli kullanabilmeleri için Osmaniye Belediyesi resim yapma yarışması düzenliyor.

“Hayat Eve Sığar” sloganından hareketle ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz arasında HAYAT DA, YARIŞMA DA EVE SIĞAR isimli resim yapma yarışmasının düzenlenmesindeki amacın içerisinde bulunulan bu zor süreçte evlerimizde kalarak da hayatın içinde olunabildiğini ve kısacası hayatın eve sığabileceğini çocuklarımızla birlikte göstermeyi hedeflendiği kaydedildi.

İlkokullar 1 ve 2’nci sınıflar, ilkokullar 3 ve 4’üncü sınıflar ile ortaokullar arası olmak üzere üç kategoride düzenleniyor.

Yarışmanın konusu Hayat eve sığar sloganından hareketle çocuklar evde geçirdikleri süreçte hissettiklerini, duygularını ve düşüncelerini kâğıda resmedecekler.

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen resim yapma yarışmasına merkez ve merkeze bağlı tüm köylerde eğitim gören öğrenciler katılabileceklerdir.

10 Nisanda başlayıp 20 Nisanda sona erecek olan resim yarışmasında yarışmacılar istedikleri boyda kağıda ve istedikleri boyalarla resimlerini çizebilecekler.

Yarışmaya katılan tüm öğrenciler yaptıkları resimlerin net ve anlaşılır çekilen fotoğraflarını hayatevesigarosmaniye@osmaniye-bld.gov.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Yapılan resimlerin fotoğraflarını mail yoluyla gönderirken sadece iletişim numarası ve öğrencinin kaçıncı sınıf olduğu yazılacaktır. Resim kağıdının üstüne ve maile kesinlikle isim, soy isim ve okul ismi yazılmayacaktır. Dereceye girenlere verdikleri iletişim numaralarıyla ulaşılacak.

Dereceye giren yarışmacıların ödülleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılını kutladığımız günde evlerinde ziyaret edilerek çocuklarımıza takdim edilecektir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.