Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye il genelinde karla mücadele kesintisiz devam ediyor

Güncel

Osmaniye'de son bir haftadır yaşanan karla mücadelenin kesintisiz şekilde devam edeceği bildirildi. Osmaniye İl Özel İdaresine bağlı ekipler, ilimizde yaşanan kar, tipi ve buzlanma ile yoğun bir şekilde mücadele ediyor.

Osmaniye'de son bir haftadır yaşanan karla mücadelenin kesintisiz şekilde devam edeceği bildirildi.

Osmaniye İl Özel İdaresine bağlı ekipler, ilimizde yaşanan kar, tipi ve buzlanma ile yoğun bir şekilde mücadele ediyor.



Merkez; Zorkun, Küllü, Mitisin Bölgesi, Kadirli; Maksutoğlu, Yoğunoluk, Düziçi; Yeni Farsak, Çatak, Çotlu, Hasanbeyli; Karayiğitli, Serinova, Yanıkkışla, Bahçe; Karderesi, Bekdemir, Arıcaklı, Kızlaç, Sumbas; Yeşilyayla, Bağdaş olmak üzere ilimizin tamamında etkili olan kar ve buzlanma ile mücadele eden ekipler, özellikle buzlanma nedeniyle zor anlar yaşadı.



Mücadelenin kesintisiz devam edeceğini belirten Genel Sekreter Mustafa Bolat, “İlin tamamında kar, tipi ve buzlanma olması nedeniyle sahaya yetişmekte güçlükler yaşandığını başta grup yoları olmak üzere ana ve ara yollara girilmeye çalışıldığını, Osmaniyeli hemşehrilerimizden de bu hususta büyük bir anlayış ve samimiyet gördüklerini, bu nedenle de mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza anlayışları dolayısıyla şahsım ve İdaremiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.