Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye İl Özel İdaresi 11 yeni araç aldı

Güncel

İl Özel İdaresi 1 pick-up, 9 minivan ve 1 yama silindiri olmak üzere 11 yeni hizmet aracı alarak araç filosunu güçlendirdi. İl Özel İdaresine yeni alınan araçlar için İl Özel İdaresi Araç Parkında tören düzenlendi.

İl Özel İdaresi 1 pick-up, 9 minivan ve 1 yama silindiri olmak üzere 11 yeni hizmet aracı alarak araç filosunu güçlendirdi.

İl Özel İdaresine yeni alınan araçlar için İl Özel İdaresi Araç Parkında tören düzenlendi. Törene Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, İl Genel Meclisi Üyeleri ve İl Özel İdaresi Personeli katıldı.



Törende konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, “Bugün 1 pick-up, 9 minivan ve 1 yama silindirini hizmete sunmuş oluyoruz. Bu araçlar 1 Milyon 150 Bin Lira bedelle İdaremize kazandırıldı. Bu araçlar alınmadan önce kiralık olarak 24 aracımızla bu hizmetlerin götürülmesini sağlıyordu. Bu araçlarla birlikte kiralık 24 aracı 10 araca düşürüyoruz. İdaremiz bu araçlarla birlikte geçen yıl ödemiş olduğu kiralamadan kaynaklanan 635 Bin Lira, bu yılki değerle 750 Bin Liralık gideri 250 Bin Liraya düşürmüş oluyor. ” diye konuştu.



İl Özel İdaresinin çok güzel bir projeye imza attığını ifade eden Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, “İl Özel İdaremizin daha tasarruflu bir şekilde imkânlarını en etkili şekilde kullanmak için çaba sarf ettiğini hep birlikte görüyoruz. İnşallah daha yeni araçlarla daha masrafsız bir şekilde daha hızlı bir şekilde ilimizin tüm köylerine, ilimizin tamamına hizmet götürülecek. İl Özel İdaremize kazandırılan bu 11 aracın hayırlı olmasını diliyorum “dedi.



Vali Coşkun ise yaptığı konuşmada, “Tüm bu hizmet araçlarımızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kazasız belasız bir şekilde hizmet vermesini Cenabı Haktan niyaz ediyorum.”dedi.



Vali Coşkun konuşmasının ardından, protokol mensupları ile birlikte, araçların anahtarlarını şoförlere teslim etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.