Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye İŞKUR işyeri ziyaretlerine devam ediyor

Güncel

Çalışma ve İş Kurumu Osmaniye İl Müdürlüğü ile Kadirli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Bonip Tekstil firması arasında imzalanan istihdam protokolü ileişbaşı eğitim programı kapsamında çalışmaya başlayan 40 kişi, fabrikada ziyaret edildi. İl Müdür Yardımcısı Yunus Emre Akalın; “İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile Akrilik İplik İşçisi mesleğinde işe başlattığımız 40 kişiyi işbaşında ziyaret ederek İşverenimizle programın gidişatı hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.

Çalışma ve İş Kurumu Osmaniye İl Müdürlüğü ile Kadirli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Bonip Tekstil firması arasında imzalanan istihdam protokolü ileişbaşı eğitim programı kapsamında çalışmaya başlayan 40 kişi, fabrikada ziyaret edildi.

İl Müdür Yardımcısı Yunus Emre Akalın; “İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile Akrilik İplik İşçisi mesleğinde işe başlattığımız 40 kişiyi işbaşında ziyaret ederek İşverenimizle programın gidişatı hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. İŞKUR olarak piyasanın nabzını tutarak sahada olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kadirli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Bonip Tekstil fabrikasına yapılan ziyarete İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Yunus Emre Akalın, İş ve Meslek Danışmanı Yaşar Yiğitoğlu ve Şube Müdürü Deniz Aydın katıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.