Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye İŞKUR'dan Dikim İşçisi (Bahçecilik) kursuna ziyaret

Güncel

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdür Yardımcısı Yunus Emre Akalın, Şube Müdürü Deniz Aydın ve personel Mustafa Çobanoğlu tarafından kurs ziyareti gerçekleştirildi. İŞKUR İl Müdürlüğü ile Yağlı Tohumlar Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereğince Özel Politika Kapsamında 2 grup halinde 30 katılımcı ile 9 Temmuz 2019 tarihinde başlayan Dikim İşçisi (Bahçecilik) kursu ziyaret edildi.

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdür Yardımcısı Yunus Emre Akalın, Şube Müdürü Deniz Aydın ve personel Mustafa Çobanoğlu tarafından kurs ziyareti gerçekleştirildi.

İŞKUR İl Müdürlüğü ile Yağlı Tohumlar Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereğince Özel Politika Kapsamında 2 grup halinde 30 katılımcı ile 9 Temmuz 2019 tarihinde başlayan Dikim İşçisi (Bahçecilik) kursu ziyaret edildi.

Osmaniye’ye bağlı Cevdetiye’de bulunan Yağlı Tohumlar Araştırma Enstitüsü Müdürü Reşat Yıldız, düzenlenen kursların çok verimli olduğunu, kurslarda mezun olan katılımcıların kendi imkânları ile tarımsal faaliyetlere yöneldiklerini, kurslarda edindikleri bilgi, beceri ve deneyim ile tarım alanında kolaylıkla iş bulduklarını, bu kurslara talebin yoğun olduğunu belirtti.

İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Akalın, “Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü olarak iş arayanlara nitelik kazandırma, iş becerilerini artırma, işi iş başında öğrenme hususlarına imkân veren kurslarımız devam etmektedir. Bu kurslarda çalışan katılımcıların gerek kendi işlerini kurmaları gerekse iş sahibi olmaları bizim kursları düzenlemedeki amacımıza ulaştığımızın bir göstergesidir.” açıklamalarında bulundu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.