Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye OSB'den sanayiciye destek

Güncel

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, koronavirüsün yarattığı olumsuz finansal ortamda sanayicilerin yükünü hafifletmek amacıyla OSB sanayicilerinden Nisan ve Mayıs aylarında aidat bedeli alınmamasını kararlaştırdı. Yönetim Kurulunun bugün aldığı kararla 2 ay süreyle sanayicilerden aidat bedellerinin tahsil edilmeyeceğini belirten OSB Başkan Vekili Şerif Tosyalı, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun’a bu önemli destekten dolayı sanayiciler adına teşekkür etti.

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, koronavirüsün yarattığı olumsuz finansal ortamda sanayicilerin yükünü hafifletmek amacıyla OSB sanayicilerinden Nisan ve Mayıs aylarında aidat bedeli alınmamasını kararlaştırdı.

Yönetim Kurulunun bugün aldığı kararla 2 ay süreyle sanayicilerden aidat bedellerinin tahsil edilmeyeceğini belirten OSB Başkan Vekili Şerif Tosyalı, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun’a bu önemli destekten dolayı sanayiciler adına teşekkür etti.


Sanayicilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Tosyalı, zor zamanların ancak kenetlenerek, birlik ve beraberlik içerisinde aşılacağını söyledi.

Tosyalı, tüm dünyayı tehdit eden koronovirüse karşı alınan tedbirler kapsamında Osmaniye OSB’deki tüm fabrikaların, işyerlerinin ve personel servislerinin Bölge Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak dezenfekte edildiğini kaydetti.

7/24 Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinin 112 acil servisi ile sanayicilerin hizmetinde olduğu bildirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.