Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye protokolünden şehitlik ziyareti

Güncel

Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla Şehitliği ziyaret etti. Ziyaret sırasında Fetih Camii İmam Hatibi Mahmut Durmuş tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.

Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla Şehitliği ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Fetih Camii İmam Hatibi Mahmut Durmuş tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Daha sonra İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu şehitlerimiz için dua etti.


Programın son bölümünde Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktılar.



Vali Coşkun, şehitlerimizin aileleri ile bir süre görüşerek, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Ziyarette Vali Coşkun’un yanı sıra Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve aileleri bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.