Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de 122 okulda denetim yapıldı

Güncel

Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğü İş Yeri Sağlık ve Güvenlik Birimi tarafından okul denetimlerinin tamamlandığı belirtildi. Okul Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Projesi kapsamında yapılan denetimlerde kent merkezinde 122 okulda denetim yapıldı.

Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğü İş Yeri Sağlık ve Güvenlik Birimi tarafından okul denetimlerinin tamamlandığı belirtildi.

Okul Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Projesi kapsamında yapılan denetimlerde kent merkezinde 122 okulda denetim yapıldı.

Gıda İşletmelerinin Denetim ve Kontrolü kapsamında merkezde 98 kantin ve yemekhanelerde, Beyaz Bayraklı Okullarda il geneli 207 okulda ve Beslenme Dostu Okul projesi kapsamında 125 okulda okul sağlığı denetim ekipleri tarafından ve 315 okulda ise Periyodik Kontrol uzmanları tarafından okullarda denetimler tamamlandı.



Bu kapsamda 207 okul Beyaz Bayrak, 125 okul Beslenme Dostu sertifika almaya hak kazandı.

İl Yardım Eğitimi kapsamında 817 öğretmen ve idarecilere İlk Yardım eğitimi verilirken Periyodik kontrol uzmanları tarafından da 315 okulda periyodik kontroller yapıldı.

Yapılan çalışmalar kapsamında değerlendirme toplantısı Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilirken, düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak'da katıldı.

Albak, burada denetim ekipleriyle çalışmaları hakkında bir süre sohbet ederek teşekkür etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.