Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de 125 milyonluk bütçenin yüzde 65'i yatırıma

Güncel

İl Genel Meclisinin Kasım ayı toplantısında 2021 yılı bütçesi kabul edildi. 125 milyon TL olarak belirlenen Osmaniye İl Özel İdaresi’nin 2021 yılı bütçesinin % 65’i yatırımlara ayrıldı.


İl Genel Meclisinin Kasım ayı toplantısında 2021 yılı bütçesi kabul edildi.





125 milyon TL olarak belirlenen Osmaniye İl Özel İdaresi’nin 2021 yılı bütçesinin % 65’i yatırımlara ayrıldı.





Projelerle ilgili bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat yol, içme suyu, sulama suyu, tarımsal hizmetler, eğitim, kültür, çevre atık yönetimi ve çevreye ait düzenlemeler, havaalanı iniş şeridi, yer fıstığı müzesi, Karaçay rubber dam (lastik bent) ve peyzaj düzenlemesi olmak üzere 82 milyon TL yatırımın ön görüldüğünü söyledi.









Ocak ayı ile birlikte yürürlüğe girecek olan yatırım ağırlıklı bütçenin İlimize hayırlı olmasını dileyen Genel Sekreter, “Valimizin önderliğinde Milletvekillerimiz, İl Genel Meclisi Başkan ve Üyelerimiz, Muhtarlarımız, dairemizin her kademedeki çalışanları ile birlikte daha yaşanabilir bir Osmaniye için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu amaçla her zaman desteğini gördüğümüz Devletimizin icra, karar ve temsil noktasındaki herkese şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.