Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de 24 bin 600 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Güncel

Osmaniye'de Jandarma ekipleri kaçak akaryakıt satışı yapıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Toprakkale TIR parkında yapılan aramada gizli düzeneğe bağlanmış bir akaryakıt pompası ve plastik tank içerisinde madeni yağ karışımından elde edilen 2 bin litre kaçak akaryakıt, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir geri dönüşüm tesisinde yapılan operasyonda ise 22 bin 600 litre atık madeni yağdan elde edilmiş kaçak akaryakıta ele geçirildi.

Osmaniye'de Jandarma ekipleri kaçak akaryakıt satışı yapıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi.




Toprakkale TIR parkında yapılan aramada gizli düzeneğe bağlanmış bir akaryakıt pompası ve plastik tank içerisinde madeni yağ karışımından elde edilen 2 bin litre kaçak akaryakıt, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir geri dönüşüm tesisinde yapılan operasyonda ise 22 bin 600 litre atık madeni yağdan elde edilmiş kaçak akaryakıta ele geçirildi.







 



El konulan toplam 24 bin 600 litre kaçak akaryakıt Osmaniye İl Özel İdare Müdürlüğüne teslim edilirken alınan numuneler TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezine analiz yapılmak üzere gönderildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.





Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.