Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği

Güncel

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel eğitim okulu öğrencileri tarafından etkinlik düzenlendi. Osmaniye Özel Eğitim Meslek Okulu'nda yapılan programa Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mulla Katık, Osmaniye Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel eğitim okulu öğrencileri tarafından etkinlik düzenlendi.

Osmaniye Özel Eğitim Meslek Okulu'nda yapılan programa Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mulla Katık, Osmaniye Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.



Özel öğrencilerin şiir ve konuşmalarının ardından, "Engelli Olmak Bir Kusur Değil" korosu, öğrenci ve öğretmenlerin vals dansı ve kule gösterilerini sundu. Öğrencilerin harmandalı ve halk oyunları gösterisi izleyenleri büyüledi.

Etkinlik öncesinde Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları Özel Eğitim Mesleki Okulu öğrencileri tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünlerden oluşan sergiyi gezdiler.



Vali Coşkun, birbirinden güzel ürünlerde emeği olan tüm öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.