Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de AB destekli 24 derslikli 2 okul açılıyor

Güncel

Vali Ömer Faruk Coşkun,  AB Mali fonu GKAS Projesi kapsamında inşa edilen Farabi Anadolu Lisesi ve Mevlana İlkokulu inşaatlarında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Vali Ömer Faruk Coşkun, AB Mali fonu GKAS Projesi kapsamında inşa edilen Farabi Anadolu Lisesi ve Mevlana İlkokulu inşaatlarında inceleme ve denetlemelerde bulundu.



İlk ziyaretini Mevlana Mahallesi’nde inşa edilen Mevlana İlkokulu inşaatına daha sonraki ziyaretini ise Çardak Köyü mevkiinde yer alan Farabi Anadolu Lisesi inşaatına gerçekleştiren Vali Coşkun’a incelemeleri sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak bilgi verdi.



İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, 24 derslikli olarak inşa edilen her iki okulun da bodrum, zemin artı 3 kattan oluştuğunu ifade ederek, yapımları % 95 oranında tamamlanan okulların 2020-2021 eğitim öğretim yılında eğitime açılacağını kaydetti.



Vali Coşkun, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Evlatlarımızın en iyi şartlarda eğitim almalarını istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda yapılan çalışmalarımız devam ediyor. Her iki okulumuz da 2020-2021 eğitim öğretim yılında hizmete açılacak ve çocuklarımız bu yeni binalarda eğitim görecekler inşallah. Okullarımız, öğrencilerimize ve ilimize hayırlı olsun. ”dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.